startimgnew2startimgnew3startimgnew4startimgnew5startimgnew6startimgnew7startimgnew9

Ontketen het menselijk potentieel...

Ensize biedt een breed scala aan online analyses zoals DISC-gedragsstijlanalyse, Drijfveren, 360° GAP-analyse, klimaatanalyse en nog veel meer....

Hulpmiddelen en analyses

Ensize - Richtinggevend

Ensize International biedt een wereldklasse platform met uitgebreide en effectieve hulpmiddelen voor de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties om succesvol te zijn.

Meer informatie

Puzzle DISC

Puzzle DISC MD van Ensize is een gedragsstijlanalyse die in veel situaties gebruikt wordt waarbij de verschillen tussen mensen van belang zijn, zoals in groepsontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, verkoopontwikkeling, communicatie en als ondersteunend hulmiddel bij werving. Het nieuwe Puzzle DISC Multidimensionale rapport biedt een meer gedetailleerde, accurate en dynamische omschrijving van de verschillende gedragsstijlen.

Meer informatie

Ensize Dynamic Online Center

Ensize Dynamic Online Center - EDOC - is ontworpen om je de hulpmiddelen te geven die je nodig hebt om individuen, teams en je bedrijfsorganisatie te ontwikkelen.

Meer informatie

Hulpmiddelen en analyses

Ensize biedt via het EDOC-systeem een breed scala aan wereldklasse hulpmiddelen, analyses en verslagen die wereldwijd een krachtige basis voor ontwikkeling leveren voor bedrijven en organisaties.

Meer informatie
Menu